rooty wasn't here

By: I am not available

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Eidulfitri To Muslim & Happy Deepavali to Non-muslim!...

melaka raya
bandar hilir melaka
Rooty with...

1st pix @ bandar hilir melaka

Ebliss (Jakarta)
Exist81 (San Diego)


2nd pix di melaka raya

Ebliss (Jakarta)
unseen (California)


*Bilis, thanks alot for the kain batik.. its beautiful~
*tahbi~, aku dah uplod dah.. puas??


Monday, 12-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Rooty wit dave @ San Francisco...

suasana dia cam kat mesia~
Thank you so much to Dave for slap n snap. I heart you lah dave!

//check it out at Dave's fotolog: http://www.fotolog.net/dave1/?photo_id=11437340

*shieko, i guess this is my sleepless nite..




Tuesday, 6-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
MUahh to DIpz!!

 
 
Shah Alam, From top: samwise, ebliss, dipz n mjoyce
Giler gempak siak... aduih mak siot... aku rasa besh giler dapt hadiah dari dipz. Tshirt dia memang cun sial... Sticker pun besh!! ARigato gozaimasu dipzu chan... arigato! arigato!!




Saturday, 27-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Parti Teh @ ax space galleria!

 
 
 
View all 18 photos...
Thanks to c.o.a for invite me to the 'cool' tea party ever.. makasih ye aneem.... I really enjoy dat day.. meeting some friends and new friends.. ish.. aku disaat itu rasa masa cam tak cukup masa aje.. not forgetting.. pihak ax space galleria yang telah menaja tempat parti teh... tima kasih alot!

kalau ada umur panjang, boleh jumpe lagi.. jgn le memalu tegor... aku tau aku pun malu nk tegor..

*Jumpe tepet [19meidesign] n arul [founder corepeeps].. dorang ni kwn aku paling lama [yg ada kat situ la].... baru dpt jumpe setelah bebulan2 lamanya tak jumpe.. asik2 bulan puasa.. kehekehekeh.. tahniah buat arul sebab dpt baby girl.. dah jadik bapak ek... jelesnye aku..!

*akim ko hensem sangat apesal ahhh?? oh bukan..yg hensem spek mata ko.. hahaha yg nyata dressing kamu sgt kakui! jeles aku!!

*dan kawan2 yg lain yg mengenali @ tak mengenali aku.. ada masa nanti boleh borak panjang lagi dan lagi..

p/s: aku nyer gambar ni tak memuaskan.. so jgn komplen.. wakakaka...


Tuesday, 23-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Trip to Notthatbalai 20-08-05

Tgh tunggu train
la tak sampai lagi ke?
Dlm train~
View all 24 photos...
I went there on saturday. I reached there a bit late, around 10 pm. Thanks muid for picked me up that day. And thanks shieko for send me back home.

syafix kater rugi aku tak dtg awai.. bleh tgk orang berak.. tp aku dah tengok gambar kt FP dia.. aku terasa loya.. plakon tu [aisyah] berlakon memang real.. aku memang bersyukur aku tak tengok.. [sebab aku ni takut darah]

sekian..





[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net