rooty wasn't here

By: I am not available

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 16-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Thanks 2 Chapit For the fanart.

 
This fanart is different version of rooty. It was from my previous entry where i drew rooty on the longest banner together with ghostfinger.

*at least i have something to update.




Saturday, 23-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Graffiti Demo @ rooftop UBU, Bangsar Utama

Lunch break @ mamak
Lunch break @ mamak
Lunch break @ mamak
View all 73 photos...


Ahh!! Enjoy banget rasanya. Excessive happiness! Speechless! Rasa nak nangis jek sebab dapat join gan otai dari Artvsts, SWS, dan DMP. Aku dan ghostfinger rasa semacam bila dpt pegang spray can. Asalnya nak tolong dorang aje, last2 terus kitorang pegi beli (makasih ye botak, nanti aku bayar balik ye!). Aku rasa puas bila dpt spray dinding utk kali pertama.. (bunyi cam 'malam pertama'...hahaha) Tapi biasalah.. aku tak rasa puas lagi. Aku ingin memicit lagi!!!!!!! *ehh apesal cam lucahs jek aku tulis ni...tsk tsk tsk..Ne way.. byk kelemahan yg aku nampak.. so dari situ, i'll try to improve..

Kebetolan aku memang tak bawak camera, so aku kutip dari dorang..
Visit below for more photos!

http://orkibal.fotopages.com
http://Shiekster.fotopages.com
http://muidlatif.fotopages.com
http://bohrtaag.fotopages.com
http://tha_bhe.fotopages.com
http://vdsoul.blogspot.com/
http://bjorkescape.fotopages.com <-- wakil c.o.a
http://chapitone.fotopages.com/ <-- pengunjung
http://nervefungus.fotopages.com/ <-- pengunjung

Tima kasih pada orkibal,shieko,sona,muid,vds,tha-b,ghostfinger, perez dan C.O.A management. Korang memang besh!!! Hidupku cam pelangi skarang ni.. *aduhh sakitnya badan~



Kalau perasan ada stencil perezoldschool kt seblah rooty






*sian pd afromeow gan samwise tak dapat join.. nk buat camne.. dorg ada keja nak kena setel.


Tuesday, 19-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Rooty bersiar-siar bersama Eggpet dan Egghead

Ni lah surat cinta aku utk jiji
tak byk sticker aku bg dia
tu kucing jiji nama dia coppa
View all 12 photos...
Much thanks to jiji and her partner in crime fo the paste ups. aku takde masa nak tampal la skang ni. Bz giler gan keja. Pening2~ Tgh pikir caner nak carik duit lebih..



Monday, 18-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Rooty n Wreckles

 
 
 
View all 4 photos...
Big THANKS to Wreckles and his friend for the collabo. The location is in LA, CA.

* Pls visit rooty @ http://www.flickr.com/photos/miss_rooty/


Saturday, 25-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Yoshh!! Tokyooooooo! Woohoo!!

 
 
 
View all 5 photos...
Yatta~!! Domo arigatou gozaimasu!! Paste ups by Doink (brother emobomb).
Berusahalah~! CoOLNess! Anata tte sugoku kakkoi!!
Rooty, Orkibal, Ghostfinger and Emobomb(Panda)



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net